CameraIcon
CameraIcon
SearchIcon
MyQuestionIcon


Question

4 mens or 6 woman earn Rs. 360 in one day.  Find how much will:

1)a man earn in one day? 

2)a women earn in one day? 

3)6 men and 4 women earn in one day? 

(this sun is to be solved in direct and indirect variations using arrow mark) 


Solution

4 men earn in 1 day = Rs. 360
1 man will earn in one day = 360/4 = Rs. 90

6 women earn in 1 day = Rs. 360
1 woman will earn in one day = 360/6 = Rs. 60

total earning of 4 men and 6 women in 1 day = 360+360 = Rs. 720

Mathematics

Suggest Corrections
thumbs-up
 
1


similar_icon
Similar questions
View More



footer-image