CameraIcon
CameraIcon
SearchIcon
MyQuestionIcon


Question

If the wages of 12 workers for 5 days are Rs.7500, find the wages of 17 workers for 6 days


Solution

Wages of 12 workers for 5 days =7500=Rs.7500
Wages of 1 workers for 5 days =7500/12 =625
Wages of 1 workers for 1 day=625/5=125
Wages of 17workers for 1 days =125*17=2125 Rs
Wages of 17workers for 6 days =2125*6=12750
 

Mathematics

Suggest Corrections
thumbs-up
 
0


similar_icon
Similar questions
View More



footer-image