NCERT Solutions for Class 2 English Unit 4 Storm In The Garden

We are providing you here with the most reliable and accurate NCERT Solutions for Class 2 English Unit 4 Storm In The Garden.

The chapter Storm In The Garden is about Sunu-sunu, the snail and his ant friends. It talks about how all of them faced a big storm when Sunu-sunu had gone to meet the ants in the garden.

You can download these NCERT Solution for Class 2 in PDF format and let your kid keep practising even when you are not online.

Download PDF of NCERT Solutions for Class 2 English Unit 4 Storm In The Garden

 

ncert solution class 2 eng unit 4 Storm In The Garden
ncert solution class 2 eng unit 4 Storm In The Garden 1
ncert solution class 2 eng unit 4 Storm In The Garden 2

 

Access Answers to NCERT Solutions for Class 2 English Unit 4 Storm In The Garden

STORM IN THE GARDEN

READING IS FUN
Question 1
:

Who was Sunu-sunu?

Answer:

Sunu-sunu was a snail.

Question 2:

Who was Sunu-sunu visiting?

Answer:

Sunu-sunu was visiting his friends- ants.

Question 3:

Where were the ants hiding?

Answer:

The ants were hiding under a flower pot.

Question 4:

Did Sunu-sunu get wet?

Answer:

No, Sunu-sunu did not get wet.

LET’S TALK
Question 1
:

Do you go for morning walks?

Answer:

Yes, I go for morning walks.

Question 2:

Have you ever seen ants in the garden?

Answer:

Yes, I have seen ants in the garden.

Question 3:

Watch and see where they go and what they carry to their holes.

Answer:

The student has to do as directed.

TEAM TIME

Question 1:

Do you know why you see snails and earthworms after it rains? Sit in a group and discuss.

Answer:

Because their homes in the ground get filled with water.

LET’S WRITE
Question 1
:

Look at the picture and complete the sentences.

Pick the right word from the box.

in on under behind over

NCERT Solutions Class 2 English Unit 4 Storm in the Garden - 1

Answer:

NCERT Solutions Class 2 English Unit 4 Storm in the Garden - 2

LET’S PRACTICE
Question 1
:

NCERT Solutions Class 2 English Unit 4 Storm in the Garden - 3

Answer:

NCERT Solutions Class 2 English Unit 4 Storm in the Garden - 4

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *