Ankitha has Rs. 7777.5 in her wallet. She bought a churidar for Rs.777.5 and bought an earing for Rs.77.5. She paid Rs.7.5 for kajal. What will be the total amount of money left with her?
Ankitha had Rs. 7777.5 in her wallet initially.
Then she spent Rs. 777.5 for churidar.
Now, the amount left with Ankitha = 7777.5 - 777.5 = Rs. 7000
So she is left with Rs. 7000 now.
She bought an earing for Rs. 77.5
Amount left with Ankitha = 7000 - 77.5 = Rs. 6922.5
In the end, she gave Rs. 7.5 for kajal.
Amount left with Ankitha= 6922.5 - 7.5 = Rs. 6915