CameraIcon
CameraIcon
SearchIcon
MyQuestionIcon
MyQuestionIcon
0
You visited us 0 times! Enjoying our articles? Unlock Full Access!
Question

Fill in the blank:

A
2,520
No worries! We‘ve got your back. Try BYJU‘S free classes today!
B
252
No worries! We‘ve got your back. Try BYJU‘S free classes today!
C
25,200
No worries! We‘ve got your back. Try BYJU‘S free classes today!
D
252,000
Right on! Give the BNAT exam to get a 100% scholarship for BYJUS courses
Open in App
Solution

The correct option is D 252,000
Amount of cereal eaten by Carl in 1 day = 25 g 200 mg

In 10 days, amount of cereal he consumes
=25 g 200 mg of cereal×10

Convert the amount consumed to a common unit (mg).

We know, 1 g = 1,000 mg
⇒ 25 g=25×1000=25,000 mg
∴ Total amount of cereal consumed by Carl in 1 day = 25,000 mg + 200 mg = 25,200 mg

So, amount of cereal consumed by Carl in 10 days is=25,200×10=252,000 mg

flag
Suggest Corrections
thumbs-up
0
Join BYJU'S Learning Program
Join BYJU'S Learning Program
CrossIcon