1
You visited us 1 times! Enjoying our articles? Unlock Full Access!
Question

# Neville, Deane, and Fenix work in the administrative office, and their task is to file their clients' documents. They file 4, 6, and 10 documents, respectively, in an hour. If all of them work together to file 240 documents for $240, find how much Fenix will earn. A$100
No worries! We‘ve got your back. Try BYJU‘S free classes today!
B
$48 No worries! We‘ve got your back. Try BYJU‘S free classes today! C$72
No worries! We‘ve got your back. Try BYJU‘S free classes today!
D
$120 Right on! Give the BNAT exam to get a 100% scholarship for BYJUS courses Open in App Solution ## The correct option is D$120Total number of documents to be filed = 240 Total documents filed by Neville, Deane, and Fenix in 1 hour = 4 + 6 + 10 = 20 ∴ Time taken to file 240 documents =Total documentsNumber of documents filed in 1 hour =24020 =12 hours So, Number of documents filed by Neville in 12 hours = 4 × 12 = 48 Number of documents filed by Deane in 12 hours = 6 × 12 = 72 Number of documents filed by Fenix in 12 hours = 10 × 12 = 120 $240 will be divided in the ratio of their work done. So, the ratio of the three people can be written as: Neville:Deane:Fenix = 48:72:120 Share of Fenix=12048+72+120×$240 =120240×$240 =$120 Thus, Fenix earns \$120.

Suggest Corrections
0
Join BYJU'S Learning Program
Related Videos