JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions (April 2)

JEE Main 2017 Paper with Solutions Maths - Offline Exam will help the students to get familiar with the difficulty level of the questions, which can be asked in the upcoming JEE Main examination. The students appearing for the examination are required to solve the question paper to check their preparedness. The solutions uploaded at BYJU’S will enable the students to identify the important topics. Practising these questions will help them revisit and update their revision strategies.

April 2nd - Maths

Question 1: The function f : R → [(-1/2), (1/2)] is defined as f(x) = [x]/[1 + x2], is:

  1. 1) injective but not surjective.
  2. 2) surjective but not injective.
  3. 3) neither injective nor surjective.
  4. 4) invertible.

Solution:

  1. Answer: (2)

    f(x) = [x]/[1 + x2]

    f(x)=(1+x2)1x2x(1+x2)2=1x2(1+x2)2f'(x)=\frac{(1+x^{2})*1-x*2x}{(1+x^{2})^{2}}\\ =\frac{1-x^{2}}{(1+x^{2})^{2}}

    f’(x) changes sign in different intervals.

    ∴ Not injective.

    y = (x / (1 + x2))

    yx2 - x + y = 0

    For y ≠ 0

    D = 1 - 4y2 ≥ 0

    y [(-1 / 2), (1 / 2)] - {0}

    For, y = 0 ⇒ x = 0

    ∴Part of range

    ∴Range = [(-1 / 2), (1 / 2)]

    ∴Surjective but not injective.


Question 2: If, for a positive integer n, the quadratic equation,JEE Main 2017 Maths April Set A Paper Question 2has two consecutive integral solutions, then n is equal to:

  1. 1) 9
  2. 2) 10
  3. 3) 11
  4. 4) 12

Solution:

  1. Answer: (3)

    Rearranging equation, we get

    nx2 + {1 + 3 + 5 + ….. + (2n - 1)x + {1.2 + 2.3 + ….. + (n - 1)n} = 10n

    nx2 + n2x + [(n - 1) n (n + 1)] / 3 = 10n

    x2 + nx + [n2 - 31] / 3 = 0

    Given difference of roots = 1

    |ɑ - β| = 1

    D = 1

    n2 - (4 / 3) (n2 - 31) = 1

    n = 11


Question 3: Let ω be a complex number such that 2ω + 1 = z where z = √-3. If JEE Main 2017 Maths April Set A Paper Question 3 then k is equal to,

  1. 1) z
  2. 2) −1
  3. 3) 1
  4. 4) − z

Solution:

  1. Answer: (4)

    2ω + 1 = z, z = √3i

    ω = (-1 + √3i) / 2 [Cube root of unity]

    April Set A Paper JEE Main 2017 Maths Question 3

    = 3 (ω2 - ω4)

    = 3 [{(-1 - √3i) / 2} - {(-1 + √3i) / 2}]

    = - 3√3i

    = -3z

    k = -z


Question 4: IfJEE Main 2017 Maths April Set A Paper Question 4then adj (3A2 + 12A) is equal to :JEE Main April Set A Paper 2017 Maths Question 4

    Solution:

    1. Answer: (1)

      JEE Main 2017 Maths Question 4 of April Set A Paper

      = (2 – 2λ – λ + λ2) – 12

      f (λ) = λ2 - 3λ - 10

      ∵ A satisfies f (λ).

      A2 - 3A - 10I = 0

      A2 - 3A = 10I

      3A2- 9A = 30I

      3A2 + 12A = 30I + 21A

      JEE Main 2017 Maths April Set A Paper Question 4


    Question 5: If S is the set of distinct values of ‘b’ for which the following system of linear equations

    x + y + z = 1

    x + ay + z = 1

    ax + by + z = 0

    has no solution, then S is :

    1. 1) an infinite set
    2. 2) a finite set containing two or more elements
    3. 3) a singleton
    4. 4) an empty set

    Solution:

    1. Answer: (3)

      JEE Main 2017 Maths April Set A Paper Question 5

      ⇒ - (1 - a2) = 0

      ⇒ a = 1

      For a = 1

      Eq. (1) & (2) are identical i.e.,x + y + z = 1.

      To have no solution with x + by + z = 0.

      b = 1


    Question 6: A man X has 7 friends, 4 of them are ladies and 3 are men. His wife Y also has 7 friends, 3 of them are ladies and 4 are men. Assume X and Y have no common friends. Then the total number of ways in which X and Y together can throw a party inviting 3 ladies and 3 men, so that 3 friends of each of X and Y are in this party, is :

    1. 1) 468
    2. 2) 469
    3. 3) 484
    4. 4) 485

    Solution:

    1. Answer: (4)

      JEE Main 2017 Maths April Set A Paper Question 6

      Required number of ways

      = 4C3 . 4C3 + (4C2 . 3C1)2 + (4C1 . 3C2)2 + (3C3)2

      = 16 + 324 + 144 + 1

      = 485


    Question 7: The value of (21C1 - 10C1) + (21C2 - 10C2) + (21C3 - 10C3) + (21C4 - 10C4) + … (21C10 - 10C10) is

    1. 1) 221 − 210
    2. 2) 220 − 29
    3. 3) 220 − 210
    4. 4) 221 − 211

    Solution:

    1. Answer: (3)

      21C1 + 21C2 + …… 21C10 = (1 / 2) (21C0 + 21C1 + ….. 21C21) - 1

      = 220 - 1

      10C1 + 10C2 + …. 10C10 = 210 – 1

      Required sum = (220 – 1) – (210 – 1)

      = 220 – 210


    Question 8: For any three positive real numbers a, b and c, 9 (25a2 + b2) + 25 (c2 − 3ac) = 15b (3a + c). Then :

    1. 1) b, c and a are in A.P.
    2. 2) a, b and c are in A.P.
    3. 3) a, b and c are in G.P.
    4. 4) b, c and a are in G.P.

    Solution:

    1. Answer: (1)

      9 (25a2 + b2) + 25 (c2 − 3ac) = 15b (3a + c)

      ⇒ (15a)2 + (3b)2 + (5c)2 - 45b - 15b - 75ac = 0

      (15a - 3b)2 + (3b - 5c)2 + (15a - 5c)2 = 0

      It is possible when

      15a - 3b = 0 and 3b - 5c = 0 and 15a - 5c = 0

      15a = 3b = 5c

      (a / 1) = (b / 5) = (c / 3)

      ∴ b, c, a are in A.P.


    Question 9: Let a, b, c R. If f (x) = ax2 + bx + c is such that a + b + c = 3 and f (x + y) = f (x) + f (y) + xy, ∀ x, y R, then n=110\sum_{n=1}^{10} f (n) = is equal to :

    1. 1) 165
    2. 2) 190
    3. 3) 255
    4. 4) 330

    Solution:

    1. Answer: (4)

      As f (x + y) = f (x) + f (y) + xy

      Given, f (1) = 3

      Putting, x = y = 1

      ⇒ f (2) = 2 f (1) + 1 = 7

      Similarly, x = 1, y = 2,

      ⇒ f (3) = f (1) + f (2) + 2 = 12

      Now, n=110\sum_{n=1}^{10} f (n) = f (1) + f (2) + …. f (10)

      = 3 + 7 + 12 + 18 + ...

      = S (let)

      Now, Sn = 3 + 7 + 12 + 18 … + tn

      Again, Sn = 3 + 7 + 12 + 18 … + tn-1 + tn

      We get, tn = 3 + 4 + 5 + …. n terms

      = [n (n + 5)] / 2

      JEE Main 2017 Maths April Set A Paper Question 9


    Question 10: limxπ/2cotxcosx(π2x)3\lim_{x\rightarrow \pi/2}\frac{cotx-cosx}{(\pi-2x)^{3}} equals:

    1. 1) 1 / 16
    2. 2) 1 / 8
    3. 3) 1 / 4
    4. 4) 1 / 24

    Solution:

    1. Answer: (1)

      limxπ/2cotxcosx(π2x)3 Put x=π2x=t=limt=0tantsint8t3=limt=0sint2sin2t28t3=116\lim_{x\rightarrow \pi/2}\frac{cotx-cosx}{(\pi-2x)^{3}}\\ \text \ Put \ x=\frac{\pi}{2}-x=t\\ =\lim_{t=0}\frac{tant-sint}{8t^{3}}\\ =\lim_{t=0}\frac{sint*2sin^{2}\frac{t}{2}}{8t^{3}}\\ =\frac{1}{16}


    Question 11: If for x ∈ (0, (1 / 4)), the derivative of tan-1 (6x√x / (1 - 9x3)) is √x . g(x), then g(x) equals:

    1. 1) (3x√x / (1 - 9x3))
    2. 2) (3x/(1 - 9x3))
    3. 3) (3/(1 + 9x3))
    4. 4) (9/(1 + 9x3))

    Solution:

    1. Answer: (4)

      f (x) = 2 tan-1 (3x√x) for x ∈ (0, (1/4))

      f ‘ (x) = (9√x/(1 + 9x3))

      g (x) = (9/(1 + 9x3))


    Question 12: The normal to the curve y (x − 2) (x − 3) = x + 6 at the point where the curve intersects the y-axis passes through the point :

    1. 1) (1/2, 1/2)
    2. 2) (1/2, -1/3)
    3. 3) (1/2, 1/3)
    4. 4) (-1/2, -1/2)

    Solution:

    1. Answer: (1)

      y (x - 2) (x - 3) = x + 6

      At y-axis, x = 0, y = 1

      Now, on differentiation,

      (dy / dx) (x - 2) (x - 3) + y (2x - 5) = 1

      (dy / dx) (6) + 1 * (-5) = 1

      (dy / dx) = 6 / 6 = 1

      Now slope of normal = –1

      Equation of normal y – 1 = –1 (x – 0)

      y + x – 1 = 0 ... (i)

      Line (i) passes through (1 / 2, 1 / 2).


    Question 13: Twenty meters of wire is available for fencing off a flower-bed in the form of a circular sector. Then the maximum area (in sq. m) of the flower-bed, is :

    1. 1) 10
    2. 2) 25
    3. 3) 30
    4. 4) 12.5

    Solution:

    1. Answer: (2)

      JEE Main 2017 Maths April Set A Paper Question 13

      2r + θr = 20 ---- (i)

      A = Area = (θ / 2π) * (πr2) = (θr2 / 2) ---- (ii)

      A = (r2 / 2) ([20 - 2r] / r)

      A = [(20r - 2r2) / 2] = 10r - r2

      A to be maximum

      dA / dr = 10 - 2r = 0 ⇒ r = 5

      d2A / dr2 = -2 < 0

      Hence for r = 5, A is maximum

      Now, 10 + (θ * 5) = 20 ⇒ θ = 2 (radian)

      Area = (2 / 2π) * (π) (5)2 = 25 sq m


    Question 14: Let In = ∫tann x dx, (n > 1). If I4 + I6 = a tan5 x + bx5 + C, where C is a constant of integration, then the ordered pair (a, b) is equal to :

    1. 1) (1/5, 0)
    2. 2) (1/5, -1)
    3. 3) (-1/5, 0)
    4. 4) (-1/5, 1)

    Solution:

    1. Answer: (1)

      In = ∫tann x dx, (n > 1)

      I4 + I6 = ∫(tan4 x + tan6 x) dx

      = ∫tan4 x sec2 x dx

      Let tan x = t

      sec2 x dx = dt

      = ∫t4 dt

      = (t5/5) + C

      = (1/5) tan5 x + C

      a = (1/5), b = 0


    Question 15: The integral π43π4dx1+cosx\int_{\frac{\pi}{4}}^{\frac{3\pi}{4}}\frac{dx}{1+cosx} is equal to:

    1. 1) 2
    2. 2) 4
    3. 3) −1
    4. 4) −2

    Solution:

    1. Answer: (1)

      JEE Main 2017 Maths April Set A Paper Question 15


    Question 16: The area (in sq. units) of the region {(x, y) : x ≥ 0, x + y ≤ 3, x2 ≤ 4y and y ≤ 1 + x} is :

    1. 1) 3 / 2
    2. 2) 7 / 3
    3. 3) 5 / 2
    4. 4) 59 / 12

    Solution:

    1. Answer: (3)

      JEE Main 2017 Maths April Set A Paper Question 16

      Area of the shaded region

      = 01(x+1x24)dx+12((3x)x24)dx=52\int_{0}^{1}(\sqrt{x}+1-\frac{x^{2}}{4})dx+\int_{1}^{2}((3-x)-\frac{x^{2}}{4})dx\\ =\frac{5}{2} sq units


    Question 17: If (2 + sinx) (dy/dx) + (y + 1) cosx = 0 and y(0) = 1, then y(π/2) is equal to:

    1. 1) -2/3
    2. 2) -1/3
    3. 3) 4/3
    4. 4) 1/3

    Solution:

    1. Answer: (4)

      (2 + sinx) (dy/dx) + (y + 1) cos x = 0

      y(0) = 1, y(π / 2) = ?

      (1/(y + 1)) dy + (cos x/[2 + sinx]) dx = 0

      ln |y + 1| + ln (2 + sinx) = ln C

      (y + 1) (2 + sinx) = C

      Put x = 0, y = 1

      (1 + 1) . 2 = C ⇒ C = 4

      Now, (y + 1) (2 + sinx) = 4

      (y + 1) = 4 / 3

      y = (4 / 3) - 1 = 1 / 3


    Question 18: Let k be an integer such that the triangle with vertices (k, −3k), (5, k) and (−k, 2) has area 28 sq. units. Then the orthocentre of this triangle is at the point :

    1. 1) (1, 3/4)
    2. 2) (1, -3/4)
    3. 3) (2, 1/2)
    4. 4) (2, -1/2)

    Solution:

    1. Answer: (3)

      JEE Main 2017 Maths April Set A Paper Question 18

      (k2 - 7k + 10) + 4k2 + 20k = ± 56

      5k2 + 13k - 46 = 0

      5k2 + 13k + 66 = 0

      5k2 + 13k - 46 = 0

      k = [-13 ± √169 + 920]/10

      = 2, – 4.6 [reject]

      For k = 2

      April Set A Paper JEE Main 2017 Maths Question 18

      Equation of AD,

      x = 2 ...(i)

      Also, equation of BE,

      (y - 2) = (1/2) (x - 5)

      2y - 4 = x - 5

      x - 2y - 1 = 0 ...(ii)

      Solving (i) & (ii), 2y = 1

      y = 1 / 2

      Orthocentre is (2, 1/2)


    Question 19: The radius of a circle, having minimum area, which touches the curve y = 4 − x2 and the lines, y = |x| is :

    1. 1) 2 (√2 - 1)
    2. 2) 4 (√2 - 1)
    3. 3) 4 (√2 + 1)
    4. 4) 2 (√2 + 1)

    Solution:

    1. Answer: (2)

      JEE Main 2017 Maths April Set A Paper Question 19

      x2 = - (y - 4)

      Let a point on the parabola P [(t/2) , (4 - (t2/4))]

      Equation of normal at P is

      y + (t2 / 4) - 4 = (1 / t) (x - [t / 2])

      x - ty - (t3 / 4) + (7 / 2)t = 0

      It passes through centre of circle, say (0, k)

      -tk - (t3 / 4) + (7 / 2)t = 0 ---- (i)

      t = 0, t2 = 14 - 4k

      Radius = r = |(0 - k) / √2| (Length of perpendicular from (0, k) to y = x)

      r = k / √2

      Equation of circle is x2 + (y - k)2 = k2 / 2

      It passes through point P

      (t2 / 4) + [4 - (t2 / 4) - k]2 = k2 / 2

      t4 + t2 [8k - 28] + 8k2 - 128k + 256 = 0 ---- (ii)

      For t = 0 ⇒ k2 - 16k + 32 = 0

      k = 8 ± 4√2

      r = k / √2 = 4 (√2 - 1) (discarding 4 (√2 + 1)) ----- (iii)

      For t = ± √(14 - 4k)

      (14 - 4k)2 + (14 - 4k) (8k - 28) + 8k2 - 128k + 256 = 0

      2k2 + 4k - 15 = 0

      k = [-2 ± √34] /[2]

      r = k / √2 = [√17 - √2] / 2 (Ignoring negative value of r) ..(iv)

      From (iii) & (iv),

      rmin = [√17 - √2] / 2

      But from options, 4 (√2 - 1)

      Question 19 JEE Main 2017 Maths April Set A Paper


    Question 20: The eccentricity of an ellipse whose centre is at the origin is 1 / 2. If one of its directrices is x = −4, then the equation of the normal to it at (1, (3 / 2)) is:

    1. 1) 4x − 2y = 1
    2. 2) 4x + 2y = 7
    3. 3) x + 2y = 4
    4. 4) 2y − x = 2

    Solution:

    1. Answer: (1)

      JEE Main 2017 Maths April Set A Paper Question 20

      x = –4

      e = 1 / 2

      (-a / e) = -4

      -a = -4 * e

      a = 2

      Now, b2 = a2 (1 - e2) = 3

      Equation to ellipse

      (x2/4) + (y2/3) = 1

      Equation of normal is

      JEE Main April Set A Paper 2017 Maths Question 20


    Question 21: A hyperbola passes through the point P (√2, √3) and has foci at (±2, 0). Then the tangent to this hyperbola at P also passes through the point :

    1. 1) (2√2 , 3√3)
    2. 2) (√3, √2)
    3. 3) (− √2 , –√3)
    4. 4) (3√2 , 2√3)

    Solution:

    1. Answer: (1)

      [x2 / a2] - [y2 / b2] = 1

      a2 + b2 = 4 and [2 / a2] - [3 / b2] = 1

      (2 / [4 - b2]) - (3 / [b2]) = 1

      b2 = 3

      a2 = 1

      x2 - (y2 / 3) = 1

      ∴ Tangent at P (√2 , √3) is √(2)x - (y / √3)) = 1

      Clearly it passes through (2√2 , 3√3).


    Question 22: The distance of the point (1, 3, −7) from the plane passing through the point (1, −1, −1), having normal perpendicular to both the lines x11=y+22=z43\frac{x-1}{1}=\frac{y+2}{-2}=\frac{z-4}{3} and x22=y+11=z+71\frac{x-2}{2}=\frac{y+1}{-1}=\frac{z+7}{-1} is:

    1. 1) 10 / √83
    2. 2) 5 / √83
    3. 3) 10 / √74
    4. 4) 20 / √74

    Solution:

    1. Answer: (1)

      Let the plane be a (x - 1) + b (y + 1) + c (z + 1) = 0.

      It is perpendicular to the given lines

      a – 2b + 3c = 0

      2a – b – c = 0

      Solving, a : b : c = 5 : 7 : 3

      The plane is 5x + 7y + 3z + 5 = 0

      Distance of (1, 3, –7) from this plane = 10 / √83


    Question 23: If the image of the point P (1, −2, 3) in the plane, 2x + 3y − 4z + 22 = 0 measured parallel to the line, (x / 1) = (y / 4) = (z / 5) is Q, then PQ is equal to :

    1. 1) 2√42
    2. 2) √42
    3. 3) 6√5
    4. 4) 3√5

    Solution:

    1. Answer: (1)

      Equation of PQ, x11=y+24=z35\frac{x-1}{1}=\frac{y+2}{4}=\frac{z-3}{5}

      Let M be (λ + 1, 4λ - 2, 5λ + 3)

      JEE Main 2017 Maths April Set A Paper Question 23

      As it lies on 2x + 3y – 4z + 22 = 0

      λ = 1

      For Q, λ = 2

      Distance PQ = 2 √12 + 42 + 52 = 2√42


    Question 24: Let a = 2i + j - 2k and b = i + j. Let c be a vector such that |c - a| = 3, |(a x b) x c| = 3 and the angle between c and a × b be 30o. Then a ⋅ c is equal to :

    1. 1) 2
    2. 2) 5
    3. 3) 1 / 8
    4. 4) 25 / 8

    Solution:

    1. Answer: (1)

      JEE Main 2017 Maths April Set A Paper Question 24


    Question 25: A box contains 15 green and 10 yellow balls. If 10 balls are randomly drawn, one-by-one, with replacement, then the variance of the number of green balls drawn is :

    1. 1) 6
    2. 2) 4
    3. 3) 6 / 25
    4. 4) 12 / 5

    Solution:

    1. Answer: (4)

      n = 10

      p (Probability of drawing a green ball) = 15 / 25

      p = 3 / 5, q = 2 / 5

      var (X) = n.p.q

      = 10 * (3 / 5) * (2 / 5)

      = 10 * (6 / 25)

      = 12 / 5


    Question 26: For three events A, B and C, P (Exactly one of A or B occurs) = P (Exactly one of B or C occurs) = P (Exactly one of C or A occurs) = 1 / 4 and P (All the three events occur simultaneously) = 1 / 16. Then the probability that at least one of the events occurs is :

    1. 1) 7 / 16
    2. 2) 7 / 64
    3. 3) 3 / 16
    4. 4) 7 / 32

    Solution:

    1. Answer: (1)

      P (A) + P (B) – P (A ⋂ B) = 1 / 4

      P (B) + P (C) – P (B ⋂ C) = 1 / 4

      P (C) + P (A) – P (A ⋂ C) = 1 / 4

      P (A) + P (B) + P (C) – P (A ⋂ B) – P (B ⋂ C) – P (A ⋂ C = 3 / 8

      ∵ P (A ⋂ B ⋂ C) = 1 / 16

      ∴ P (A ⋃ B ⋃ C) = (3 / 8) + (1 / 16) = 7 / 16


    Question 27: If two different numbers are taken from the set {0, 1, 2, 3, ......, 10}; then the probability that their sum, as well as absolute difference, are both multiples of 4, is :

    1. 1) 12 / 55
    2. 2) 14 / 45
    3. 3) 7 / 55
    4. 4) 6 / 55

    Solution:

    1. Answer: (4)

      Total number of ways = 11C2 = 55

      Favourable ways are (0, 4), (0, 8), (4, 8), (2, 6), (2, 10), (6, 10)

      Probability = 6 / 55


    Question 28: If 5(tan2 x − cos2 x) = 2cos2x + 9, then the value of cos 4x is :

    1. 1) 1 / 3
    2. 2) 2 / 9
    3. 3) −7 / 9
    4. 4) −3 / 5

    Solution:

    1. Answer: (3)

      5(tan2 x − cos2 x) = 2cos2x + 9

      5 sec2 x - 5 = 9 cos2 x + 7

      Let cos2 x = t

      (5 / t) = 9t + 12

      9t2 + 12t - 5 = 0

      t = 1 / 3 as t ≠ – 5 / 3

      cos2 x = 1 / 3, cos 2x = 2cos2 x - 1 = -1 / 3

      cos 4x = 2cos2 2x - 1

      = (2 / 9) - 1

      = – 7/ 9


    Question 29: Let a vertical tower AB have its end A on the level ground. Let C be the mid-point of AB and P be a point on the ground such that AP = 2AB. If ∠BPC = β, then tan β is equal to :

    1. 1) 1/4
    2. 2) 2/9
    3. 3) 4/9
    4. 4) 6/7

    Solution:

    1. Answer: (2)

      JEE Main 2017 Maths April Set A Paper Question 29

      tan θ = 1/4

      tan (θ + β) = 1/2

      14+tanβ114tanβ=12tanβ=29\frac{\frac{1}{4}+tan\beta}{1-\frac{1}{4}tan\beta}=\frac{1}{2}\\ tan\beta=\frac{2}{9}


    Question 30: The following statement (p → q) → [(~p → q) → q] is :

    1. 1) equivalent to ~p → q
    2. 2) equivalent to p → ~q
    3. 3) a fallacy
    4. 4) a tautology

    Solution:

    1. Answer: (4)

      JEE Main 2017 Maths April Set A Paper Question 30


    Video Lessons - April 2nd - Maths

    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April

    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April
    JEE Main 2017 Maths Paper With Solutions 2nd April

    BOOK

    Free Class